Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

10.9.07 Syksy

10.9.2007, 9:09 | Saima | Kirjoittanut: Saima

Niin se kesä vaan meni ja syyssateet alkoivat. Eipä auta kuin kaivaa kaapista sateenvarjo ja kumisaappaat! Onneksi Viisi on viettänyt paljon aikaa sateilta paossa treenitiloissa, joissa on kuumeisesti valmistauduttu lähestyviin Nolla-keikkoihin. Tänään saatiin esimakua tulevaisuudessa häämöttävästä joulustakin, kun päätimme ilahduttaa itseämme aloittamalla joulumateriaalin läpikäynnin.
Syksy on ollut myös ahkeraa firmakeikka-aikaa. Mikit ja korvamonitorit on pakattu kerran jos toisenkin keikka-autoon ja huristeltu milloin minnekin. Viime viikolla piipahdimme Jyväskylässä asti. Kyllä keikkailu on sitten kivaa☺

Hauskaa syksyn alkua, Nollassa nähdään!!

Saima

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu