Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

10.-11.5.08 Humppaviikonloppu

11.5.2008, 9:13 | Saima | Kirjoittanut: Saima

Loppukeväästä lavaolemisemme koki kasvojenkohotuksen, kun taustajoukkoihimme löytyi uusi hahmo: Samppa. Tämä hurmaava, multitalentti nuorimies sai meidänkin sanavalmiin naisarmeijamme ruotuun:) Aluksi lämmiteltiin humpan tahtiin, sitten harjoiteltiin vakuuttavaa kävelyä ja lopuksi käytiin läpi askelkuvioita. Hiki virtasi ja korkokengät lentelivät! Saimme räävittömiä lempinimiä ja monet hyvät naurut, mutta ennen kaikkea aimoannoksen itsevarmuutta ja tekemisen iloa.

Kesäläksyksi koko joukkue sai kunnon kohotusta ja venyttelyä, venyttelyä, venyttelyä…

Kiitos Samppa!!!

Saima

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu