Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Kuulumisia

14.8.2008, 9:15 | Pauliina | Kirjoittanut: Pauliina

Palasimme kesälomalta viime viikolla ja heti on tuhat rautaa tulessa. Emme ole pahemmin päässeet vielä laulamaan, kun on ollut niin paljon puhuttavaa. Ensinnäkin viidellä naisella menee hetki ennen kuin kesäjuorut on vaihdettu, mutta myös virallista asiaa on ollut paljon. Olemmekin lähinnä kiertäneet Helsingin kahviloita pitämässä palavereja. Tänään juuri Aliinan kanssa fiilisteltiin sitä, kuinka tärkeäksi ja hienoksi business-naiseksi sitä itsensä tuntee, kun voi vastata puhelimeen: En voi nyt puhua, olen palaverissa. Keskusteluiden aiheet paljastuvat varmasti pikkuhiljaa syksyn ja talven mittaan… Suunnitelmia löytyy!
No kyllä sitä laulamistakin jo kaipaa ja huomenna päästäänkin jo itse asiaan. Treenattavaa riittää, sillä muiden firmakeikkojen lisäksi teemme konserttikiertueen syys-lokakuussa. Konsertit kuuluvat Säästöpankki Optian juhlavuoteen ja lisäksemme lavalla nähdään Tanssiteatteri Minimi. Tämä on meille mahtava juttu, sillä pääsemme esiintymään maamme isoimpiin konserttisaleihin oman ääniteknikkomme ja valosuunnittelijamme kanssa. On hauskaa, että voimme nyt todella panostaa myös esityksen visuaalisuuteen. Tällaiset haasteet ovat aina tervetulleita.

Syksy on täynnä kivoja asioita. Palaamme asiaan!

Paapu

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu