Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Kohta alkaa joulu…

18.12.2008, 19:42 | Saima | Kirjoittanut: Saima

Niin se vaan alkaa olla tämäkin vuosi paketissa.

Vielä Pyhän Sydämen kappelin toinen konsertti ja sitten alkaa Viiden joulun vietto. Nyt menossa puolentoista tunnin väli, jona ääniä pitäisi säästää juomalla vettä ja olemalla hiljaa. Hehe, jälkimmäinen on äärimmäisen helppoa viidelle naiselle. Aliina yrittää alentaa kuumetta nukkumalla, Essi kuuntelee musiikkia -paitsi nyt silläkin on jo puhelin korvalla… se siitä hiljaisuudesta;) Virpi ja Paapu etsivät ruokaa. Nälkä täällä on muillakin. Hampurilaisia odotellaan.
Kohta kappeli alkaa taas hitaasti täyttyä kiireisistä ihmisistä, jotka toivottavasti löytävät ripauksen joulutunnelmaa. Alkaahan se tunnelma hiipiä omaankin mieleen – viimeistään kun viimeinenkin kynttilä on sytytetty ja sammutettu.
Hyvää joulua kaikille!

Saima

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu