Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Nyt tapahtuu…!

1.12.2009, 6:26 | Virpi | Kirjoittanut: Virpi

En pysty uskomaan, kuinka nopeasti tämä syksy on mennyt…
Vasta oli elokuu, aloiteltiin levybiisien tekoa, pidettiin tuotantopalavereita ja fiilisteltiin tulevia juttuja. Ja nyt kaikki yhtäkkiä tapahtuu! Eilen oltiin palaveeraamassa kuvaajan ja stylistin kanssa, levynkansikuvat näpsitään jo viikon päästä. Olin järkyttynyt kuullessani, että klo 06 aamulla pitäisi olla meikattavana. Kuinkahan pystyn siihen…?
Yhtyeessämme on kolmenlaisia nukkujia: aamuvirkkuja (Essi & Saima), välimallia oleva Aliina ja kaksi erittäin aamu-unista nukkujaa (minä ja Paapu). Tosin on pakko sanoa, että en silti kykene samaan kuin Paapu; hän voi nukkua ihan mihin asti tahansa ja mikään ei hänen untaan häiritse. Minä taas herään pienimmästäkin kolahduksesta ja muutenkin nykyään aika normaaliin aikaan. Eli ehkä siirrän itseni kuitenkin Aliinan kategoriaan ja Paapu jää yksin omaansa :-)
Noniin, takaisin asiaan.
Kuvaussesssion jälkeisenä päivänä levynteko alkaa ihan ”tosissaan”. Syksyn kuluessa olemme käyneet nauhoittamassa 2,5 biisiä muutaman päivän putkissa. Nyt sitten menemme muutamaksi viikoksi studioon, joululomat väliin ja tammikuussa jatkuu. Helmikuussa toivon mukaan on valmista. Jännää, mutta NIIN hienoa.
Samassa yhteydessä pitää myös hehkuttaa upeita ihmisiä, joita ympärillämme pyörii! Tuotantotiimin kanssa on ollut erittäin antoisaa työskennellä, samoin levy-yhtiön ihanien ihmisten kanssa. Ihan mukavaa vaihtelua meille, jotka olemme tottuneet tähän asti tekemään jokaisen pikkudetaljin itse.
Jaahas, sitten onkin aika tehdä hieman sävellysläksyjä, harjoitella joulubiisejä – ja tietenkin käydä treeneissä. Olimme hieman järkyttyneitä tajutessamme, että tällä viikolla on viidet treenit, kahdet niistä iltayhdeksään ja yhdet lauantaina. Välissä vähän keikkaa. Mitä on tapahtunut säännöllisille työajoillemme?

Toivotaan kaikki yhdessä lunta etelään, ehkä sitä sitten tulee!

Virpi

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu