Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Hyvää uutta vuotta!

22.1.2010, 15:02 | Aliina | Kirjoittanut: Aliina

22.1.2010

Viiden uusi vuosikymmen on käynnistynyt tohinalla! Nyt istutaan studiossa ja kuunnellaan, kun Saima huhkii bassostemmaa kohdilleen. Äänityksessä biisi Hillittyy ja hallittuu. Seuraavaksi olisi minun vuoroni kesyttää oma stemmani.

Miikka Huttunen saa nyt viettää paljon aikaa laadukkaassa naisseurassa. Tulevat viikot hengaamme sitkeästi täällä Mariankadulla ja laulamme loput biisit valmiiksi. Nää irmelit ei lähde täältä kulumallakaan. Maaliskuussa sitten kuunnellaan valmiita tuotoksia.

Viime viikolla lauloimme Sonyn kick offissa Tavastialla. Aika jännä paikka oli esiintyä iltapäivän ekana artistina musiikkimaailman ammattilaisille. Mutta kuten miksaajammeTerttu aina sanoo: ”keikka kuin keikka”. Ja sehän menikin tosi hienosti! Oli mahtavaa laulaa Tavastian muhkealla äänentoistolla, Terttukin oli oikein fiiliksissä ;). Ilta jatkui vielä iloisissa merkeissä uusien tuttavuuksien, kahden Sony-perheemme bändin kanssa. Vietimme oikein hilpeää iltaa Pyhien Teppojen ja Monday boxilaisten kanssa ja sovimme tulevaisuuteen ”yhteiskeikkoja”. Se olisikin varsinainen spektaakkeli…

Tulevan levyn kanssa tässä nyt muutenkin puuhaillaan. Istutaan palavereissa ja lähetellään sähköposteja. Aika paljon on kaikkea pikku puhdehommaa, mutta onneksi meillä on viisaana ja valppaana mentorinamme herra Tukiainen Sonylta. Mikko on ihan ykkönen!

Ai niin! Tällä viikolla on kovasti ihmetelty ja ihasteltu ennen joulua tehdyn kuvaussession antia. Meillä oli ihan mahtava päivä Espoossa, kun otettiin kuvia levyn kansiin. Se oli yksi parhaista päivistä ikinä. Ai että, saimme olla kuin prinsessat ja nauttia siitä, että ei tarvinnut huolehtia itse mistään. Aamulla aikaisin laitettiin tukat ja nassut kuntoon ja valkattiin vaatteet. Sitten vaan tehtiin parhaamme, että kukaan ei irvistelisi juuri kuvanottohetkellä. Ja illalla jatkettiin vielä Sonyn jouluglögäreille, voi että sekin oli tosi hauskaa! Onpas ollut muuten aika kivat pari kuukautta, kun tätä tällä lailla muistelee. Mutta kyllä on töitäkin tehty. Niin paljon itse asiassa, että Miikka just äsken ihmetteli, kun kaikkien äänet kuulostavat ihan erilaiselta loman jälkeen. Lepo teki hyvää kaikille.

-Aliina-

1 kommentti

  1. avatar Wizzu
    22.1.2010, 16:30

    Jee, sieltä se levy tulee! :) Hienoa!!!

    – Mikko Hänninen

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu