Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Pitkiä päiviä!

5.2.2010, 23:35 | Saima | Kirjoittanut: Saima

Kello kymmeneltä studion kahvinkeitin porisee jo luottamusta herättävästi – tästä se taas lähtee! Nyt ollaan jo loppusuoralla. Enää muutama päivä ja kaikki kappaleet on laulettu. Ehkä vähän haikeaakin, vaikkei sitä vielä ehdi ajatella, nyt vaan lauletaan ja jännätään seuraavia vaiheita. Viiden maissa pakkaudumme autoon ja suuntaamme keikalle Kalastajatorpalle. Otamme tapamme mukaan takahuoneen haltuun levittäytymällä jokaiseen vapaaseen neliömetriin. On uskomatonta miten niin lyhyessä ajassa viisi naista saa suurenkin tilan täytettyä tavaroilla. Vaateröykkiöiden, kenkälaatikoiden, korujen, meikkejen, pinnejen, ihoteipin ja korvamonitoreiden keskelle aukeaa vielä muutama tietokone – ja joku lähtikin jo metsästämään langattoman verkon tunnuksia. Kohta huoneesta kuuluu puheensorinan lisäksi myös Pyhien Teppojen uusi musavideo. Mahtavuutta! Samalla fiiliksellä vaihdamme itsekin studiovillasukat korkokenkiin ja kuikuilemme äänemme auki. Ovi käy ja tilaaja tulee ilmoittamaan, että esiintyisimme kymmenen minuutin kuluttua. Vielä paristojen tarkistus ja lavalle!

Keikan jälkeen takahuone siistiytyy yhtä nopeasti kuin sotkeentuikin ja pakkaudumme tavaroinemme jälleen autoon. Naurun voimakkuudesta ja kirkkaudesta voi päätellä, että tänään on laulettu paljon! Nyt pitäisi jo päästä kotiin, mutta kurvaamme kuitenkin Pitäjänmäkeen – viimeisen levybiisin sovitus kun kaipaa vielä hiontaa. Auton kello ohittaa yhdentoista, kun vihdoin kurvaan kotipihaan. Osa tytöistä lähti vielä tapaamaan ystäviään, mutta minulle taitaa tällä kertaa kelvata vain uni. Kauniita unia :)

Saima

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu