Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Aikaisintaan sunnuntaina sotku pistää silmään..

14.3.2010, 17:48 | Essi | Kirjoittanut: Essi

Onpahan ollut taas viikko! Viiden elämään on viime aikoina kuulunut enimmäkseen treenejä, keikkoja, aikataulusäätöjä, palavereja ym ym ym.. Levy ilmestyy maaliskuun lopussa ja sitä odotellaan hyvällä mielellä! Välillä on vaikea käsittää, että pitkään jatkunut uurastaminen ja hikoileminen palkitaan. Ihan mahtavaa!!

Viime keskiviikkona me vedettiin ekan kerran livenä noita levybiisejä Painobaarin jo tutuksi muodostuneella lavalla. Jännitys oli ihan valtava, kun odotukset oli tietty korkealla sekä yleisöllä että bändillä. Mutta hyvinhän se meni! Painobaarin keikoilla on aina oma erityinen tunnelmansa ja vastaanottavainen yleisö, joten esiintyminen sellaisessa tilanteessa on ihan mielettömän hauskaa. Seuraavaksi valmistaudutaan Semifinalia varten..Levyjulkkarista tulee myös huippu!!

Viiden tulevalla levyllä on biisi nimeltään Aikaisintaan sunnuntaina. Se kertoo siitä, kuinka viikonlopun lähestyessä mieliala nousee korkealle ja kaikki tuntuu olevan yhtä juhlaa…kunnes sitten koittaa sunnuntai ja mikään ei enää tunnukaan niin juhlavalta. Loistava biisi mun mielestä! Kiitos kuuluu Heimo Hatakalle (san.) ja Virpille (säv.). Yksi mun ehdottomista lemppareistä Viiden levyllä.. Jotenkin tuohon viikon kiertokulkuun on helppo samaistua. Tämäkin viikko tuntui noudattavan tuota samaa kaavaa…ja tässä sitä taas istutaan sunnuntai-iltana koneen ääressä ja koitetaan kestää sunnuntaimasennuksen keskellä:) Huomenna sitten taas uuteen nousuun!

Terkuin,
Essi

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu