Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Haastatteluja, fanituotteita ja leikkimistä videokameralla

28.3.2010, 13:07 | Blogit, Virpi | Kirjoittanut: Virpi

Paljon on taas tullut puuhasteltua.
Painobaarin keikan jälkeen (kiitos muuten yleisölle huimasta vastaanotosta!) jatkoimme levybiisien treenaamista Semifinalin levynjulkkarikeikkaa varten. Ja sehän on jo 1,5 viikon päästä, 7.4 nimittäin!

Treenien ohessa olemme totutelleet haastateltavana olemiseen. Monille konkarikollegoillemme se on varmasti jo ihan rutiininomaista, välillä jopa väsyttävääkin hommaa, mutta meille keltanokille se on ollut sekä jännittävää että todella hauskaa! Viime viikolla nauratti, kun ostin kerralla Alepasta Kotivinkin (juttu meistä), Seiskan (pari kuvaa meistä) sekä MeNaiset (levyarvostelu) – aloittelijan intoa siis! Ilta-Sanomissakin olimme pari viikkoa sitten ja ensi viikolla on juttu kuulemma Karjalaisessa sekä Rondossa. Radiossakin on tullut hölpötettyä ja ensi viikolla seuraa lisää. Huomenna menemme Huomenta Suomeen ja sepä vasta jännittääkin! Toivottavasti en Kojon sanoin nuku pommiin.

Silloin, kun emme ole treenanneet, jutelleet toimittajille tai nukkuneet, olemme hoitaneet muita käytännön asioita. Yksi tärkeimmistä lienee fanituotteiden suunnittelu ja tilaaminen. Huippulahjakas ja muutenkin aivan mahtava tyyppi Samuli Harjunpää suunnitteli pian myyntiin tulevat fanituotteemme. Samulin kädenjälkeä ovat myös levymme kannet. On ollut hauskaa seurata vierestä hänen nerokasta työskentelyään!

Viime perjantaina pidimme vähän hauskaa treenien päätteeksi ja kuvasimme itse —- no kai sitä voi musavideoksikin sanoa. Nähtäväksi jää, mitä kivaa keksimme tehdä sillä. Teki hyvää nauraa kippurassa pari tuntia.

Ja saimmehan me uudet nettisivutkin! Eikä meidän paljon tarvinnut asiasta itse huolehtia…
Pakko vielä täältä blogista käsin kiittää Akia kärsivällisyydestä meidän jatkuvien kysymysten kanssa. Itse ainakin onnistuin sähläämään kuvagallerian kanssa niin monta kertaa, että lyhytpinnaisempi kaveri olisi saattanut heittää hanskat tiskiin.

Ensi viikolla ensilevymme sitten ilmestyy. Aika hiljaiseksi se vetää… Monen vuoden työ konkretisoituu yhden kotelon sisällä. Tervetuloa Semifinaliin juhlistamaan sitä kanssamme!

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu