Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Huhtikuun musiikkijuttuja

15.4.2010, 2:26 | Blogit, Pauliina | Kirjoittanut: Pauliina

Tsau!

En voi uskoa että nyt on jo huhtikuun puoliväli. Aurinko paistaa ja lämmin on. Mahtava fiilis.

Viime viikolla oli meidän levynjulkkarikeikka Semifinalissa. Keikka oli loppuunmyyty ja sekös lämmitti sydäntä. Kiitos kaikille mukana olleille! Etukäteen jännitti aika paljon ja siellä sitten pikkubäkkärillä tutistiin lähes sylikkäin. Tunnelma oli myös salissa ihanan tiivis ja niinpä lavalla ollessa oli jo niin rento fiilis, että tuntui kuin olisi ollut jonkun kotibileissä.

Päästiin kerrankin kiittämään kaikkia meille niin tärkeitä ihmisiä. Päätettiin jo etukäteen, että nyt saa puhua niin paljon kun sielu sietää. Näin kirjallisestikin vielä iso kiitos: Miikka, Janne, Katja, Inka, Heimo, Mariska, Martti, Samuli, Svante, Terttu, Semifinalin valomies, Kaakkuri, Matti, Jonna, Aki, Mikko, Kimmo, Vauhkis ja koko Sonyn poppoo! Ja ennen kaikkea te kaikki ihanat, jotka tätä luette :)

Ja takaisin keikkaan.. Laulaminen oli kivaa ja mahtavaa ja hauskaa. Ensiesityksen saivat kappaleet Hiljaisuus ja Newtonin laki. Viimeisintä ei tältä levyltä vielä löydykään. Siinä on Mariskan teksti ja juuri nyt voitte kuulla sen vain meidän keikoilla. Julkkarikeikka huipentui massiiviseen videokuvaukseen! Video saattaa olla nähtävilläsi ennen kuin huomaatkaan…

Kilpailevat kollegamme yläkerrassa Tavastian puolella olivat niin ystävällisiä, että venyttivät oman keikkansa aloitusaikaa, jotta me saatiin kaikki laulumme hoilattua, ennen kuin niiden musa räjähti käyntiin. Cheers Tarot! Hauskan keikan jälkeen nostettiinkin sitten pari kuoharilasia. No joo..taisivat bileet kestää aamuun. Ansaitusti!

Seuraava julkinen keikka onkin sitten Korjaamolla 7.5. Sinne kaikki! Lavalla ennen meitä ihana Suvi Isotalo!

Nähdään!

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu