Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Fanien kuvaama Hillittyy ja hallittuu livevideo valmis

16.4.2010, 0:38 | Uutiset | Kirjoittanut: Viisi

YouTube Preview Image Saimme juuri linkin levynjulkaisukeikalla tehtyyn ”yhteisölliseen fanimusavideoon”, jee! Kuulimme ideasta pari päivää ennen Semifinalia ja oltiin heti innoissaan. Musiikkivideo, joka kuvataan yleisön mukanaan tuomilla omilla kameroilla kuulosti hauskalta.

Ja kylläpä siitä tulikin hieno & hauska, kiitos Samuli, Juha, Jani, Sanna ja kaikki!

Kävimme heti hehkuttamassa videota Radio Novan aamussa. Kuuntele haastattelu täältä.

4 kommenttia

 1. avatar Ria
  20.4.2010, 16:58

  Teillä on aivan ihanaa musiikkia! Mie en tajua, kuinka te voitte laulaa noin sairaan hyvin yhteen! :D Noi stemmat on niin herkullisia, sanat on parhaita ja teillä kaikilla on tosi ihanat lauluäänet!!!

  Tulkaa keikkaileen keski suomeen!!! ;)

  Kiitos ihanasta musiikista :D

  Ria 16v.

 2. avatar Viisi
  21.4.2010, 11:23

  Kiitos paljon kehuistasi Ria!
  Stemmojen laulu on meidänkin mielestä herkullista, siksi ollaan kaikki taidettu hurahtaa tähän musatyyliin… Tavoitteena olisi päästä Keski-Suomeen esiintymään viimeistään ensi syksynä-talvena, toivottavasti nähdään siellä!
  Hillityn ja hallitun sanat ovat muuten Mariskan kynästä, tykkäämme kovasti hänen kirjoitustyylistään.

 3. avatar Amy
  6.6.2010, 6:36

  Teillä on aivan ihanaa musiikkia! Mie en tajua, kuinka te voitte laulaa noin sairaan hyvin yhteen! :D Noi stemmat on niin herkullisia, sanat on parhaita ja teillä kaikilla on tosi ihanat lauluäänet!!!

  Tulkaa keikkaileen keski suomeen!!! ;)

  Kiitos ihanasta musiikista :D

  Ria 16v.

 4. avatar Magrilli
  17.10.2010, 11:40

  Heippa! On tää hieno sivusta ja taitavia laulajia! Olen siinä Aliinan kuorossa, siellä koulussa. Inhottavaa kun on syysloma, niin ei pääse laulaa porukalla, oli niin kivaa! Siinä info -tilaisuudessa kun sanoit:” Mä toivon, että sunnuntaisin aina kotona ootatte kumpa ois jo maanantai klo 15. että päästään laulamaan!” Ja kyllähän mä sitä odotan! Hauskoja hetkiä syksyyn;)

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu