Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

No onkos tullut joulu nyt kesän keskelle?

9.8.2010, 21:32 | Blogit, Saima | Kirjoittanut: Saima

Palasimme helteiseltä kesälomalta takaisin helteiseen studioon. Kuumuutta yritettiin nujertaa ilmastoinnilla ja joululauluilla, mutta aika kuuma on silti. Ei tosin saa valittaa, ihanaa kun on kesä!

Jouluisten laulujen lisäksi kaivoimme viime viikolla varastojen kätköistä joulukuusen ja kasoittain koristeita uutta joulukuvaa varten. Myös Chef Wotkins sai kovin kesäisen puhelun ”Haluatteko siis tällaisen kolmen kilon valmiskinkun?” ”Ei, kun ihan oikean joulukinkun, 8-10kg…..” ”Tehän varaatte tämän hyvissä ajoin” ”Ei, kun tarvitsemme sen ylihuomenna” ”Selvä, onnistuu”. Ja kaikki todella onnistui!! Torstaina, kun saavuin aamupäivällä Loviisaan, oli tunnelmalliseen tupakeittiöön jo koristeltu joulukuusi, katettu joulupöytä rosolleineen ja lohineen ja joka puolella paloi kynttilöitä. Ikkunat oli peitetty pressuin ja tunnelma oli niin aito, että päivän päätteeksi tuntui kummalliselta palata vihreissä maisemissa kotiin. Iso kiitos ihanasta kuvauspäivästä kuuluu jälleen kerran mahtavalle tiimille. Ei ole vaikeaa näyttää iloiselta, kun voi lähes häikäistyä lahjakkaista ihmisistä ympärillään! Kiitos Aino-Sofia, Piia, Samuli, Mikko ja Joulupukki;) Olette huippuja!

Saima

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu