Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Hieno ilta Unicef Livessä

13.3.2011, 11:48 | Virpi | Kirjoittanut: Virpi

Melkein koko eilisen päivän kestänyt korkkareilla seisominen tuntui jaloissa vielä aamullakin. Ja lettejä en jaksanut illalla purkaa eli kampauskin olisi nyt valmiina jos jaksaisi lähteä kovasti kaavailemalleni brunssille. Sohva saattaa houkutella enemmän…

Jos ohjelma jäi katsomatta niin Katsomosta löytyy.
Maaliskuun musiikkia n. 37 min. kohdalla ja Isona n. 55 min. kohdalla.

Päivä oli aika pitkä checkeineen, meikkauksineen ja kenraaleineen, mutta sitä suuremmalla syyllä oli ihanaa kuulla lähetyksen jälkeen, kuinka hienon tuloksen olimme saavuttaneet. Ryhdyin itsekin kuukausilahjoittajaksi heti kotiin päästyäni. Ajatuksissa ja takahuonekeskusteluissa olivat vahvasti myös Japanin uhrit sekä kaikki siellä kotinsa tai perheenjäsenensä menettäneet. Meistä osa oli aikoinaan Japanissa kuoromatkalla ja kyllä noita uutiskuvia nyt katsoo aika kauhistuneena.

Ehkä osittain senkin takia tuntui hyvältä olla mukana proggiksessa, joka ainakin mun mielestä oli tehty tosi koskettavalla ja aidolla tavalla. Olin otettu nimenomaan siitä, kuinka tuotantotiimi oli ideoinut ja pyytänyt lähetykseen tiettyjä kappaleita, jotka sopisivat ohjelman teemaan. Ja oli kivaa, että meidät pyydettiin esiintymään, koska Viiden staili ja nuo kaksi biisiä koettiin ohjelmaan sopivaksi. Toki sekin tuntui hienolta, että sai esittää lauantain prime timessa kaksi omaa biisiä.  Jälleen kerran lähetin lämpimiä ajatuksia Heimo Hatakan suuntaan, jolta olen saanut niin koskettavia tekstejä sävellettäväkseni.

Takahuoneessa saimme tutustua Miia Nuutilaan ja Kaija Koohon, mahtavia naisia molemmat! Essin kanssa fiilisteltiin sitä, että oltiin samalla keikalla Kaijan Koon kanssa! Olemme nimittäin molemmat kuunnelleet hänen musiikkiansa teinityttöinä aivan lakkaamatta…  Lähetyksen jälkeen minglailtiin vähän aikaa, nautittiin pöydän antimista ja lähdettiin vielä hetkeksi Coronaan nuokkumaan.

Ja nuokkumisesta puheen ollen, taidanpa nyt mennä sohvalle ja ottaa kaukosäätimen käteen. Kolminkertainen hurraahuuto vapaalle sunnuntaille!

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu