Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Terkkuja tien päältä

17.12.2011, 9:15 | Uutiset | Kirjoittanut: Virpi

Kello onpi 8.15, ulkona on pimeää ja keikkabussimme nokka on käännetty kohti Joensuuta. Nappasimme juuri Tertun Kanniston Teboililta mukaan ja minä luovutin tyytyväisenä kuskinpaikkani hänelle. Vaikka myönnän kyllä, että näiden tila-autojen ajamisessa on jotakin aika siistiä; varsinkin silloin, kun sitä tekee täydet keikkameikit naamassa ja korkkarit jalassa (vaikeaa, mutta mahdollista).

Mutta asiaan! Meillä on ollut ihana viikko! Siihen on mahtunut pari konserttia, pari yrityskeikkaa, yksi studiopäivä ja eilen otettiin meille uusia promokuvia ensi vuoden projekteja varten. Oli ilo tutustua kuvaajaan nimeltä Nana Simelius! Näimme syksyllä Huippis-jakson, jossa Nana oli kuvailemassa tyttöjä Kalevala-korun kamppikseen ja tykkäsimme lopputuloksesta hurjan paljon. Mutta ehkä siihen on joku syy, miksi olen muusikko, enkä malli, joten saatoin jännittää vähäsen… :) Päivä oli kuitenkin ihana. Nanan lisäksi suurkiitos koko kuvaustiimille, ja erityisesti Piia Hiltuselle, joka jälleen kerran taikoi meidän nassuista parhaat puolet esiin. Lopullisen kuvan valitseminen oli historiallinen hetki, kun kaikki me viisi naista olimme tyytyväisiä samaan kuvaan!

Nyt tsemppaan itseäni  sellaisella aerobic-opettajan äänellä ”jaksaa jaksaa”-sanoin. Viikonloppuna konsertoidaan siis Joensuussa, Kiuruvedellä, ajetaan yötä myöten Helsinkiin, jossa menemme aamulla studioon (tsemppiä vaan Huttunen meidän kanssa) ja vietetään siellä pari päivää uutta biisiä äänittäen. Jännä paikka minullekin, istun nimittäin ensimmäistä kertaa tuottajan pallilla.
Keskiviikkona lopetamme tämän vuoden kiertueen Pyhän sydämen kappelissa, torstaina meikäläinen menee vielä vähän editoimaan ja perjantaina herätyskello soi klo 3… Viiden vuosi 2011 päättyy klo 6-9.30 YLEn jouluspesiaalissa ja sitten alkaa loma!!

Hei, täällä on jo valoisaa, ohitimme juuri Orimattilan. Takapenkiltä kuuluu iloista pölinää, aiheina mm. lapsuudenmuistot, jarrusukat, joulukuuset ja tanssitunnit. Aliina jutteli äitinsä kanssa ja sai minutkin juuri muistamaan, että olen unohtanut vastata äitini eiliseen tekstiviestiin. Vastaanpa siihen nyt ja sanon teille moikka. Nähdään keikoilla!

P.S. Ainiin, terkkuja Saimalle!

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu