Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Mediassa

26.5.2012, 13:21 | Uutiset | Kirjoittanut: Viisi

SUOMENLAKI.COM
UUSI RAUMA
LAULUA KUOROSSA (YLE Radio1)

4 kommenttia

 1. avatar kate
  26.5.2012, 15:27

  Mielenkiintoisia juttuja ja viimeisessä musiikkiakin .. Aivan ihana tuo Helsinki – biisi , pakko hehkuttaa joka kerta !
  Essi ( arvaus äänestä ,mutta jos onnistuin väärin arvata , kahdesta ! , niin Saima sitten toisena arvauksenani .. ;) ) sanoi haastattelussa , lauluja kuorossa osiossa , että Lauluyhtye Viisi koostuu viidestä vahvasta ja persoonallisesta naislaulajasta .. Ja vaikka en olekaan vielä montaa kertaa nähnyt teitä esiintymässä tai muuten .. On jotenkin helppo usko tuo .. Se loistaa lavalla ollessanneteistä jokaisesta .. Karismana ja tekemisen itsevarmuutena .. Aivan mahtavaa seurattavaa ja kuunneltavaa .. Johon on helppo uppoutua ja antaa musiikin viedä … ( vai pitäisikö tässä kohtaa valita joku muu sana kuin musiikki .. vitsi vitsi .. ;D .. unohtakoon tämän sulkeisen se , joka ei tämän vitsin polulla ole rastille eksynyt .. sillä MUSIIKKIA , KORVILLE , LAULUYHTYE VIISI EDUSTAA , EHDOTTOMASTI !! )

 2. avatar Viisi
  10.6.2012, 23:27

  Essi on kyllä varsinainen kultakurkku, mutta Helsinki-kappaleessa liidin laulaa toinen kultakurkkumme Pauliina.

 3. avatar kate
  20.6.2012, 0:56

  Niin .. tarkoitin edellä kyllä haastattelun ääntä ..
  (( kirjoitustani ja sanomaani , sikinsokin lentävien ajatusten ja mielikuvien vuoksi , on joskus HIEMAN HANKALAA ymmärtää , tiedän :) )) mutta ei hätää .. tuossa vaiheessa en vielä tiennyt Helsinki- biisinkään liidin kultakurkustakaan .. :) Kunnes sitten näin itse , Pauliinan johdolla , teidän esittävän tuon Aivan Ihanan Helsinki – biisin .. Tampereella ( se toinen kerta, joka mahdollisti myös näkemisen :) ) ps. tässä samalla … Olen kovin tykästynyt levyynne .. ja kovin usein se valikoituu korvilleni , kun pyörääni lähden ulkoiluttamaan … Kiitos tuosta .. uutta levyänne odotellessa … :)

 4. avatar Viisi
  6.8.2012, 17:42

  No siiiiitten! Meni oikein.

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu