Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Lauluyhtye Viisi konserttikiertueelle Kiinaan

20.10.2013, 16:58 | Uutiset | Kirjoittanut: Viisi

kiina-kuva

Lauluyhtye Viisi lähtee lokakuun lopussa konserttikiertueelle Kiinaan. Laulamme kolmessa kiinalaisessa suurkaupungissa, Shanghaissa, Xiamenissa ja Guanzhoussa.

Matka Kiinaan alkoi viime keväänä, kun eurooppalaisia artisteja kartoittanut kiinalainen tapahtumajärjestäjä CPAA Entertaiment otti meihin yhteyttä suomalaisen Center Stage China -promoottorin kautta. Järjestäjiä kiinnosti etenkin Viiden erityinen kokoonpano: omaa tuotantoaan esittävä, vain naisista koostuva lauluyhtye ei ole edes Kiinan kokoisessa maassa arkea. Kauniin laulumusiikin suosio on Kiinan suurkaupungeissa voimakkaassa kasvussa ja etenkin a cappella –yhtyeet kiinnostavat paikallista yleisöä.

Kiertueen järjestävä CPAA on perustettu vuonna 1993 ja sen on vienyt Euroopasta lukuisia orkestereja ja artisteja Kiinaan. CPAA on järjestänyt Kiinassa konserttikiertueita muun muassa Wienin filharmonikoille, Amsterdamin kuninkaalliselle Concertgebouw Orchestralle ja New Yorkin filharmonikoille.
Center Stage China on suomalainen yritys, joka vie mm. suomalaista kulttuuria Kiinaan ja toimii yhteistyössä kiinalaisten tapahtumatuottajien kanssa.

Ensimmäinen keikka on 30. lokakuuta Shanghain Daning Theatressa. Saiman sijasta Kiinaan lähtee kanssamme ihastuttava Hanna-Maaria Tuomela.

Olemme harjoitelleet myös kiinan kieltä! Mukana on tunnettu paikallinen hitti ”Zui xuan minzu feng”. Eli tämä:
http://www.youtube.com/watch?v=FHEOfXOqp1Y

Ja täältä saa sitten lippuja ekaan konserttiin:
http://www.228.com.cn/ticket-46409448.html

Että Ni Hao vaan kaikille!

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu