Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Ystävät!

4.10.2014, 12:16 | Uutiset | Kirjoittanut: Viisi

Haikein, mutta kevyin mielin haluamme kertoa teille, että olemme päättäneet lopettaa yhtyeemme toiminnan. Yli kymmeneen vuoteen on mahtunut valtavasti upeita hetkiä, joista olemme iloisia ja kiitollisia.

Olemme saaneet laulaa Virpin sävellyksiä ja huippusanoittajien tekstejä, julkaista kaksi levyä, tehdä kiertueita kotimaassa ja Kiinassa, omia klubeja vierailevien artistiystävien kanssa, yhteistyöprojekteja lukuisten hienojen muusikkojen kanssa ja niin monia hienoja muistiin piirtyneitä keikkoja siellä ja täällä. Me muistamme ne kaikki.

Nyt on kuitenkin tullut aika lopettaa ja hajaantua kukin tahoillemme.

Mutta ennen kuin ripustamme ääniraudat naulaan ja mapitamme Viiden nuotit arkistokaappiin, tahdomme laulaa yhdessä meille rakkaimmat laulut ja juhlia koko kahdentoista vuoden edestä. Ensi keväänä onkin aika viimeisen konsertin, jota suunnittelemme jo innolla. Kerrottakoon, että konsertti kulkee keskuudessamme työnimellä ”Megakonsertti” ja luvassa on Viiden parhaimpia paloja vuosien varrelta. Saattaapa lavalla vilahtaa yhtye alkuperäiskokoonpanossaankin.

Vielä tänä vuonna meitä voi kuulla yksittäisillä firmakeikoilla sekä paikassa, joka on ollut meille vuosien varrella yksi niistä tärkeimmistä. Tämä paikka on Pyhän Sydämen kappeli Kalliossa, jossa järjestämme kaksi akustista joulukonserttia vanhaan hyvään malliin.

Vaikka Viiden aika on tullut päätökseensä, näemme tulevaisuuden ihastuttavan arvaamattomana ja täynnä mahdollisuuksia. Olemme yhdessä luoneet instrumentin, joka on ainutlaatuinen ja meille hyvin rakas. Jos jossakin vaiheessa vastaan tulee projekti, joka tuntuu juuri meidän omalta, niin voihan olla, että pakkaamme mekot kassiin ja lähdemme töihin. Tällä hetkellä tämä ratkaisu tuntuu hyvältä, nyt on hyvä hetki sanoa näkemiin.

Toivottavasti näemme vielä joulukonserteissa tai kevään ”Megakonsertissa”.

Kiittäen,
Lauluyhtye Viisi

Lauluyhtye Viisi Pyhän Sydämen kappelissa
20.12. klo 18 & klo 21
Lipunmyynti avautuu Tiketissä 7.10. klo 9.

“Megakonsertti” Savoyssa 23.4.2015 klo 19.
Lipunmyynti avautuu Lippupalvelussa 26.11. klo 9.

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu