Viisi

Viisi – Aliina Mäkitalo, Essi Marila, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Virpi Eroma

Ainutlaatuisia naisia, joiden instrumentti on ääni.

Yhtye, joka hurmaa omilla popkappaleillaan ja välittömällä olemuksellaan. Rehellistä ja raikasta.

Viisi.

Viiden persoonallisen naissolistin muodostama lauluyhtye Viisi vakuuttaa yleisönsä valloittavalla esiintymisellään ja musiikillaan.

Lähes kymmenvuotisen historiansa aikana Viisi on tehnyt lukuisia konserttikiertueita ja satoja yritysesiintymisiä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Sony Musicin kanssa alkaneen yhteistyön jälkeen yhtye on julkaissut kaksi pitkäsoittoa. Suomen virallisella listallakin käväissyt debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2010 ja sen kaikki laulut ovat yhtyeen Virpi Eroman sävellyksiä. Sanoituksia yhtye on saanut mm. Mariskalta ja Heimo Hatakalta. Uuden ajan perinteinen joululevy, ”Joulun lauluja” julkaistiin samana vuonna, ja Mariskan kanssa yhteistyössä tehty Helsinki-sinkku keväällä 2012.

Vuonna 2011 alkaneella Viiden vietävänä-klubilla yhtye tarjosi artistivierailleen mahdollisuuden esittää kappaleitaan a cappella –yhtyeen säestyksellä. Loppuunmyydyillä klubeilla vierailijoina olivat Tuure Kilpeläinen, Maija Vilkkumaa, Mariska, Hanna Pakarinen ja Mikael Konttinen. Muista viime vuosien onnistuneista yhteistyöprojekteista mainittakoon mm. Viiden ja Maija Vilkkumaan yhteiskiertue sekä featuring-esiintymiset PMMP:n kanssa Ruisrockissa ja Idols-finaalissa.

Viidessä laulavat Virpi Eroma, Saima Hyökki, Pauliina Kokkonen, Essi Marila ja Aliina Mäkitalo.

Viiden uutiset

Video

Blogit

Vieraskirja

Toisaalla

Viimeksi kommentoitu